6 Temmuz 2012 Cuma

Beğendiğim Android Market Uygulamaları

Herkese Merhabalar, bugün sizlere kullandığım, beğendiğim google play marketten android uygulamarından söz edeceğim. Android özelliğe sahip telefonu kullanan biri olarak;
Olmazsa olmazlardan
Nerde Bu Otobüs?
İstanbul'da yaşayan trafikzedeler olarak bu uygulamayı tavsiye ediyorum.


NTVMSNBC

Öncelikle şık kullanışlık tasarımıyla kendi amblemini bu kadar iyi kullanan bir marka görmedim. Çok akıllıca düşünülmüş. Burada verilen kategorilere tıkladığınızda karşınıza en az 10 maddelik haberler görünüyor. Tek eleştirebileceğim nokta daha güncel olabilir. Ama 5 dk içerisinde her şeyden haberdar olmanıza yarıyor bu android uygulaması haberler açısından.

Logos Quiz
Çok zevkli,düşünmenizi sağlayan bir oyun. Bu tip oyundan birden fazla türedi artık Google Play'de fakat en iyisi bu olduğunun kanaatindeyim.Reklam,marka severler için uygun bir logo oyunu. 
Ayrıca son güncelemede "Hint" kısmında markanın ne olduğuna dair ipucu veriyor. Ödül kısmıda mevcut seviye seviye ilerliyor. Birden fazla kişiyle oynadığınızda yanyana tartışma yaratabilir. "Hayır ben yazacağım buldum onu, sıra bende"vb. gibi
Quick Cache Cleaner 
Bu aynı bilgisayarınızdaki CCleaner hizmeti veriyor. Kullanımı kolay.
Jorte Calendar
Benim gibi planlı programlı yaşayanlar için güzel uygun,Türkçe destekli, renkli ilgili ikonlara sahip hatırlatma özelliği bulunan bir ajanda,takvim uygulamasıdır.
Onetouch Drawing 
Çok sevdiğim,yeni keşfettiğim bir uygulama. Zeka oyunu da denebilir. 

Android uygulamalar hakkındaki paylaşımlarım süreç içerisinde devam edecektir.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...